ERFGOED

ERFGOED

 

Op basis van onze ervaring bij grotere reparatie- en revisiewerkzaamheden bij oudere torenkranen hebben wij diverse restauratieprojecten voor industrieel erfgoed uitgevoerd. Natuurlijk met een focus op kranen, maar ook voor aandrijflijnen van diverse bewegende constructies, en zelfs voor antieke brandkranen en wateraangedreven alarmbellen, hebben wij restauratieprojecten gedaan.

 

Onze multidisciplinaire kennis van oudere constructietechnieken en –materialen en historische aandrijflijnen, in het licht van hedendaagse mogelijkheden is daarbij waardevol. Daarnaast worden onderwerpen als een lastig rond te krijgen projectfinanciering, complexe besluitvorming, maar ook vele ongevraagde goed bedoelde adviezen vanuit een grote groep betrokkenen, door ons nooit als hindernis gezien.

 

Ook het zo historisch verantwoord mogelijk restaureren, en tegelijk kunnen voldoen aan de huidige regelgeving, is voor MIT bekend terrein.

 

Hierdoor is MIT uw partner voor het restaureren en in standhouden van industrieel erfgoed, zeker waar het gaat om historische stalen constructies, al dan niet voorzien van een of meerdere aandrijflijnen.